Nieuwsbericht 1

 

Woonzorgnetwerk Vincenthove uit Roeselare en Open Kring uit Ardooie hebben beslist tot een verregaande samenwerking. Beide organisaties hebben een lange traditie in de ouderenzorg en hebben elk op eigen kracht een netwerk van diensten uitgebouwd. Met de samenwerking willen ze vooral sterker staan om antwoorden te vinden op de uitdagingen in de regio Ardooie-Roeselare.

 

Dezelfde wortels
Beide organisaties zijn gegroeid uit het initiatief van de Zusters van Liefde van Roeselare.
Ze zijn ongeveer even groot en zetten beide in op betrokkenheid van en inspraak door bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers.
Jo Debyser, voorzitter van Open Kring: “We streven beide naar een eigentijdse vertaling van de christelijke waarden in de dagelijkse praktijk en willen de christelijke spiritualiteit levend houden. Dat is onze gemeenschappelijke identiteit, de basis van onze mensgerichte aanpak en ons respect voor elke mens.”

Synergie en complementariteit
Het opzet is de huidige kwaliteit van zorg- en dienstverlening te bestendigen en te verhogen, door van elkaar te leren en elkaar te versterken. 
Caroline Flipts, voorzitter van Vincenthove: ‘Samen willen we een toekomstgericht, positief verhaal creëren in Roeselare en Ardooie, door de krachten te bundelen. We willen een warme thuis zijn voor onze bewoners en hun familie, een aangename werkomgeving voor onze medewerkers, een sterke organisatie met oog voor vernieuwing en creativiteit die inzet op een duurzame toekomst.’

 

 

 

 

« Terug naar overzicht

Deel deze paginaVolg ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Copyright Vincenthove. All rights reserved.