Pilootpoject PREZO Woonzorg

Kwaliteitssysteem PREZO Woonzorg

 

Onze huidige samenleving vraagt om een verantwoorde en menswaardige ouderenzorg. Ouderen verlangen een warmmenselijke en professionele zorg die rekening houdt met hun persoonlijke verlangens. Een overheid investeert grote bedragen in de ouderenzorg en vragen om een sterke transparantie van de geïnvesteerde middelen.

Om aan deze nood te voldoen werd door onze koepelorganisatie Zorgnet Icuro samen met de Stichting Perspect uit Nederland het Kwaliteitsinstrument PREZO Woonzorg ontwikkeld, waaraan wij als pilot participeren. Tijdens deze pilootfase werden reeds een 35-tal van de 60 prestaties uitgetest en geëvalueerd. In de loop van 2016 en 2017 wordt ook een certificeringstraject uitgewerkt en uitgetest.

De pilotfase is voorbij en wij zijn het engagement aangegaan om in 2018 het accrediteringstraject te doorlopen. Wij willen ons in 2018 het ‘Keurmerk PREZO Woonzorg’ halen en hebben ons op 21 december 2017 ingeschreven voor een ‘Audittraject’. Wij bereiden ons voor op een volledige audit rond de tweede week van juni en hopen om tegen einde 2018 het ‘Keurmerk PREZO Woonzorg’ te behalen.

 

 

 

Deel deze paginaVolg ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Copyright Vincenthove. All rights reserved.