BEWONERS-Monitor 2019

BEWONERS-Monitor 2019 (tussentijds onderzoek)


In de maand april/mei 2019 nemen we terug deel aan het grote benchmarkonderzoek Bing Research om naar de tevredenheid van zowel bewoners/gebruikers als deze van familie over onze hulp en dienstverlening te polsen.

Wij nemen nu deel met een 'tussentijds onderzoek' specifiek voor de bewoners van Vincenthove en voor de bewoners en familieleden van het Dagverzorgingscentrum den haard. Het is de 6de maal dat wij aan dit onderzoek deelnemen. We kiezen voor een tussentijds onderzoek om zo de evoluties beter te kunnen opvolgen en ook omdat er bij het vorige onderzoek enkele doelgroepen ofwel niet ofwel op de niet voorgeschreven manier werden ondervraagd. BING Research is het bureau dat deze onderzoeken uitvoert. Deze BEWONERSMonitor en FAMILIEMonitor is PREZO Woonzorg proof wat wilt zeggen dat het instrument werd aangepast zodat ook alle nuttige elementen uit het Kwaliteitssysteem PREZO Woonzorg werden geïntegreerd en zo ook kunnen geïntegreerd worden in de ICT-tool van het kwaliteitssysteem PREZO Woonzorg.    

De resultaten van dit onderzoek zijn beschikbaar vanaf juni 2019. Het is vanzelfsprekend dat ook op basis van deze resultaten toekomstige werkgroepen zullen aangesproken worden.

 

 

Deel deze paginaVolg ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Copyright Vincenthove. All rights reserved.